TERRACOTTA FLISER

KRAKOWSKA

≈ 300×150mm

Terracotta fliser genanvendt rektangulære fliser i naturlige cotto-farver. Takket være deres autentiske oprindelse varierer fliserne kun minimalt i tekstur og farve. Det robuste og ekstremt holdbare gulv er velegnet til bl.a. klassisk, rustik og provencalsk interiør.

TERRACOTTA FLISER

KRAKOWSKA

≈ 300×70mm

Terracotta fliser genanvendt i cotto, i den unikke form af smalle rektangler. Flisernes lange historie er et bevis på deres holdbarhed og styrke samt deres tidløse æstetik. De subtile forskelle i de enkelte stykkers udseende gør dem endnu mere autentiske. Gulvet passer ind i indretninger i mange forskellige designstilarter.

TERRACOTTA FLISER

KRAKOWSKA

≈ 150×150mm

Terracotta fliser genanvendt i den traditionelle cotto-farve. Den smukke, uregelmæssige struktur og den unikke form af de små firkanter passer til arrangementer i mange forskellige stilarter. Fliserne er meget holdbare og langtidsholdbare, og takket være deres oprindelige oprindelse og subtile variationer er hver enkelt flise unik og enestående.

TERRACOTTA FLISER

KRAKOWSKA 1931

≈ 300×145mm

Terracotta fliser genanvendt rektangulær form, i den naturlige farve cotto, kendetegnet ved sin glatte overflade. Den klassiske stil passer ind i ethvert arrangement. Fliserne er lavet af klinker, hvilket gør dem mere end holdbare, så de er perfekte til udendørs brug.

TERRACOTTA FLISER

FRANCUSKA

HEXAGON ≈ 135×135mm

Terracotta fliser genanvendt i cotto-farve, der er kendetegnet ved høj holdbarhed og styrke. Med sin oprindelige oprindelse og unikke sekskantede form kombinerer produktet et usædvanligt udseende med klassisk, tidløs elegance. Fliserne varierer kun minimalt i farve og tekstur, hvilket bidrager til deres autenticitet.

TERRACOTTA FLISER

KAMSTAR BLACK

≈ 300×60mm

Begrænset udgave af terracotta-gulve genanvendt. Et stort aktiv ved produktet er dets styrke og holdbarhed. Det originale design passer til mange forskellige designstilarter. Fliserne har en klassisk smal rektangulær form og en sort farve med naturlige udbrændinger. På nogle af stykkerne er der en meget visuelt tiltalende iriseffekt.

Terracotta til gulvet – en absolut åbenbaring i en tid, der er oversvømmet af kitsch og skrammel.

Vores Manufaktura fokuserer på at give kunderne murstensprodukter, hvis unikke udseende og tekstur gør dem til unikke elementer til gulve og vægge. Vores produktsortiment kunne derfor ikke være komplet uden terracotta. I kataloget nedenfor finder du fire kollektioner fra Krakowska-linjen i form af rektangulære og kvadratiske fliser samt den franske kollektion, hvis form ligner en honningkage.

Terracotta gulve

Hver af de løsninger, som vores virksomhed tilbyder, er kendetegnet ved nøjagtig udførelse, høj holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid samt en lille variation med hensyn til tekstur. Det betyder, at de gulvterrasser, du finder i vores sortiment, har en ensartet tekstur og farve, der øger deres visuelle tiltrækningskraft og øger deres anvendelsesmuligheder. Inden du vælger en bestemt terracotta gulvflise, opfordrer vi dig til at gøre dig bekendt med de tekniske parametre for de enkelte fliser samt praktiske tips om montering og imprægnering.

Terracotta til køkkenet

Krakow-modellen vil være ideel som terracotta til et rustikt, provencalsk eller industrielt køkken. Når vi vælger et sådant gulv, kan vi være sikre på, at det bliver en investering i mange år. Det skyldes, at terracotta konstant udvikler sig og får mere klasse og karakter med tiden.