MURSTENSGULV

LUBELSKA

≈ 240×120mm

Murstensgulv genanvendt i den klassiske rektangulære form og naturlig fersken-sandfarve med en uovertruffen styrke og holdbarhed. Hvert stykke er unikt og enestående med sin unikke tekstur og farve. Den tidløse æstetik gør fliserne velegnede til indretninger i mange forskellige stilarter.

MURSTENSGULV

MAZURSKA

≈ 250×120mm

Murstensgulv brændt moderne, hvilket giver fuld kontrol over tekstur og farve, så hvert stykke har et meget ens, men alligevel unikt udseende. Den klassiske rektangulære form passer ind i enhver stil: klassisk, moderne. Mursten udmærker sig ved sin holdbarhed og styrke.

MURSTENSGULV

MAZURSKA FIT

≈ 250×60mm

Murstensgulv brændt moderne, hvilket giver fuld kontrol over tekstur og farve, så hvert stykke har et meget ens, men alligevel unikt udseende. Den klassiske form af det smalle rektangel passer ind i enhver stil: klassisk, moderne. Mursten udmærker sig ved sin holdbarhed og styrke.

MURSTENSGULV

MAŁOPOLSKA

≈ 115×115mm

Murstensgulv genanvendt i en ferskenfarvet sandfarve, i form af små firkanter. Den unikke oprindelse betyder, at de enkelte stykker varierer i udseende og hver især er unikke. Fliserne er tidløse, meget holdbare, langtidsholdbare og passer godt til mange forskellige designstilarter.

MURSTENSGULV

SZKOCKA

≈ 250×120mm

Murstensgulv brændt moderne i mørke nuancer, der minder om træ. Takket være den moderne produktion har vi kontrol over farve og tekstur, som er ens, men ikke identiske, hvilket gør hvert stykke unikt. Produktet er meget holdbart og langtidsholdbart. Den klassiske rektangulære form passer ind i mange forskellige arrangementer.

MURSTENSGULV

SKANDYNAWSKA

≈ 240×120mm

Murstensgulv brændt moderne, rektangulær form og lys sandfarvet. Produktet er robust og har en lang levetid. Fliserne varierer kun minimalt i farve og tekstur, så de bevarer et autentisk udseende og samtidig skaber en harmonisk helhed med hinanden. Den tidløse æstetik vil fungere godt i indretninger med mange forskellige stilarter.

MURSTENSGULV

ZAMKOWA KARO

≈ 140×140mm

Murstensgulv genanvendt, med en mere end 200 år lang historie, der vidner om dens usædvanlige holdbarhed og styrke. De mørke farver, den firkantede form og den uregelmæssige struktur giver dem en usædvanlig, rustik karakter. De enkelte stykker varierer, hvilket gør hver enkelt unik og enestående.

Murstensfliser til gulvet – Unik, klassisk, smuk…

Meget æstetisk tiltalende, unikke med hensyn til tekstur og farve og velegnet til ethvert interiør – det er de murstensfliser til gulvet, som du finder i kataloget nedenfor. Vi tilbyder vores kunder fire unikke kollektioner, der hver især har deres egen unikke stil og egenskaber, som adskiller dem fra almindeligt tilgængelige efterbehandlingsprodukter.

Teglstensgulve

Det udvalg, vi har udarbejdet, omfatter mere end et århundredes teglsten, der afspejler det håndværk, der er tydeligt i opmærksomheden på de mindste detaljer. Håndformningen giver derimod hvert enkelt produkt en lidt uregelmæssig struktur og dermed en individuel og unik karakter. Desuden er murstensgulve velegnede til både traditionelle og moderne interiører takket være deres alsidighed. Lubelska-, Karo-, Zamkowa- og Mazurska-kollektionerne – vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med funktionerne og præstationsparametrene i vores unikke dekorative løsninger.