MURSTENSVÆG

MALBORSKA

≈ 250×60mm

Mursten til væggen genanvendt, rektangulær form og i den karakteristiske naturlige cotto-farve. Takket være deres oprindelige oprindelse og håndværksmæssige forarbejdning ser hver enkelt murstensflise anderledes ud. Den rå, rustikke, iøjnefaldende tekstur og de brændte og mørtelfragmenter, der er synlige på nogle stykker, gør dem unikke. Den klassiske æstetik passer til mange forskellige designstilarter.

MURSTENSVÆG

PRUSKA

≈ 250×60mm

Mursten til væggen genanvendt i form af klassiske rektangler i en lys murstenssandfarve. Materialet er meget holdbart og langtidsholdbart. På grund af den unikke metode til indkøb varierer de enkelte fliser i form, farve og tekstur, men de er uden skarpe kanter. Brick komponerer bl.a.. med rustikke, provencalske, klassiske eller industrielle indretninger.

MURSTENSVÆG

WARMIŃSKA

≈ 250×60mm

Mursten til væggen brændt moderne, i form af regelmæssige, små firkanter i fersken- og sandfarvede toner. Den håndværksmæssige fremstillingsteknik garanterer en glat, taktil tekstur og pålidelig holdbarhed og styrke. Dekorative mursten passer perfekt ind i arrangementer i enhver stil.

MURSTENSVÆG

POZNAŃSKA

≈ 250×60mm

Mursten til væggen genanvendt i rektangulære former i naturlige cotto-farver. Teglstenene adskiller sig kun minimalt fra hinanden, men er uden skarpe kanter og synlig mørtel. Det ekstremt holdbare og langtidsholdbare materiale vil fungere godt som en del af en klassisk, moderne, industriel, provencalsk eller rustik indretning.

MURSTENSVÆG

POMORSKA

≈ 115×115mm

Mursten til væggen genanvendt i form af regelmæssige, små firkanter i ferskenfarvede sandfarver. Den håndværksmæssige fremstillingsteknik garanterer en glat, taktil tekstur og pålidelig holdbarhed og styrke. Murstensfliser passer perfekt ind i arrangementer i enhver stil.

Mursten til væggen – Almindelige vægge har ører. Vores vægge fortæller historier.

På grund af sit unikke udseende og høje dekorative værdi vinder murstenene popularitet, især i boliginteriører. De murstensvæg, som du finder i vores tilbud, kan være en elegant dekoration af en stue, et arbejdsværelse eller endda et køkken. For dem, der er på udkig efter et særpræget, men meget klassisk designelement, foreslår vi teglsten, der fås i tre forskellige kollektioner – Church, Prussian og Classica. De forskellige løsninger varierer i størrelse, farve og form.

Murstensfliser til væggen – originale og unikke.

Vi tilbyder dig murstensfliser, der er velegnede til både interiør og facader. Vi kan forsikre dig om, at en murstensvæg er en løsning, der ikke kun er slående, men også meget praktisk og bevarer sit ideelle udseende i mange år.

Dekorative mursten fremstillet af gamle nedrivningssten.

Vi opfordrer dig til at finde ud af mere om de andre egenskaber ved vores mere end 100 år gamle mursten og til at se billeder af eksempler på arrangementer, hvor vores dekorative mursten indgår.