ProtectGuard

Usynlig beskyttelse mod vand, olie og snavs til brug på gulve og vægge.

ProtectGuard WF halvblank

Beskyttelse mod vand, olie og snavs med en halvblank våd finish – til brug på gulve og vægge.

ProtectGuard WF-måtte

Beskyttelse mod vand, olie, snavs våd mat finish – til brug på gulve og vægge.

KAMSTAR × GUARD INDUSTRY

ProtectGuard® Wet Look er en imprægnering til mursten og terracotta, der fremhæver materialets oprindelige farve og giver det en “wet look”-effekt. Produktet findes i to versioner: mat og halvblank (som har flere reflekterende partikler i sin sammensætning).

En overflade, der er imprægneret med ProtectGuard® Wet Look, er effektivt beskyttet mod de vigtigste årsager til mulige skader, såsom vand, luftforurening og fedtpletter, og er desuden dampgennemtrængelig og UV-bestandig.

En overflade, der er beskyttet med ProtectGuard® Wet Look, er lettere at vedligeholde, da formuleringen har overfladehærdende egenskaber. Et gulv, der er imprægneret på denne måde, kan vedligeholdes med voksbaserede præparater eller andre glansemulsioner.

Guard Industry-mærket er det perfekte valg til at opfylde behovene hos både amatører og hobbyfolk samt professionelle, der leder efter de bedste løsninger til deres professionelle aktiviteter.

ProtectGuarProtectGuard WL
ProtectGuardProtectGuard WL

ProtectGuard®-serien er den absolut førende blandt produkter til beskyttelse af gulve og vægge mod vand, olie og snavs. Som fungerer perfekt sammen med vores produkter.